“Suikeroom geloofde in ons en ons project en dankzij hun expertise en steun kunnen we verder”
-Rasmus Polanen
De Studietuin
“Met Suikeroom sta ik sterker: beter inzicht, meer kennis van zaken”
-Unice Bergs
Ivy
“Los van het geld zou iedere pitcher interesse hebben in de kennis, ervaring en netwerk dat Suikeroom te bieden heeft.”
-Haroet Aragelian
Fashiontotaal
“Als Suikeroom mij niet vanaf het begin had gesteund en de waarde van mijn ideeën had ingezien, dan waren er nu vier kindercentra minder geweest.”
-Samantha Zandgrond – Wijngaarde
KDV Buddies
“Durven dromen en vertrouwen krijgen dat je deze kunt verwezen-lijken zolang jij er hard en slim voor werkt ongeacht je achtergrond of afkomst. Daar staat Suikeroom voor”
-Hicham Shatou
Lequest
“Een Suikeroom volgt niet de boekjes, maar adviseert jou vanuit de praktijk.”
-Dilek Saruhan-Yildiz
SAB Satellite
“Voordat ik het wist zat ik, samen met de voormalige commercieel directeur van Ajax, te praten met Manchester United en kon ik naar de wereld cricketbond in Dubai”
-Tarek Ghobar
IcySolutions
“Voor de Shanghai Fashion Show regelden ze met één telefoontje sponsoring van I Amsterdam.”
-Liza Koifman
Ontfront fashion
“Suikeroom kijkt niet alleen naar het plan, maar ook naar de ondernemer en de rol van de onderneming in de maatschappij.”
-Sevim Bozdag
Kindercentrum MultiKids

Investeerders die meer brengen

Suikeroom Durfkapitaal werkt samen met investeerders in participatiefondsen. Geloven ze in jouw onderneming, dan gaan ze voor een deelname in jouw bedrijf. Net als jij lopen ze dus risico, net als jij zijn ze gebaat bij een gezond rendement. Aan hun inzet en motivatie hoef je niet te twijfelen. Eén van de investeerders wordt ook jouw persoonlijke mentor. Zijn/haar ervaring, kennis en netwerk staan altijd tot je beschikking.

Idealistische kapitalisten

De investeerders die de participatiefondsen vormen zijn allemaal geslaagde ondernemers. Ze hebben bedrijven in bijvoorbeeld ict, communicatie, retail, export en technische dienstverlening. Het zijn idealistische kapitalisten die (jonge) ondernemingen graag verder zien groeien. Daarom delen ze hun kapitaal en ervaring graag met jou, via Suikeroom Durfkapitaal.