“Suikeroom geloofde in ons en ons project en dankzij hun expertise en steun kunnen we verder”
-Rasmus Polanen
De Studietuin
“Met Suikeroom sta ik sterker: beter inzicht, meer kennis van zaken”
-Unice Bergs
Ivy
“Los van het geld zou iedere pitcher interesse hebben in de kennis, ervaring en netwerk dat Suikeroom te bieden heeft.”
-Haroet Aragelian
Fashiontotaal
“Als Suikeroom mij niet vanaf het begin had gesteund en de waarde van mijn ideeën had ingezien, dan waren er nu vier kindercentra minder geweest.”
-Samantha Zandgrond – Wijngaarde
KDV Buddies
“Durven dromen en vertrouwen krijgen dat je deze kunt verwezen-lijken zolang jij er hard en slim voor werkt ongeacht je achtergrond of afkomst. Daar staat Suikeroom voor”
-Hicham Shatou
Lequest
“Een Suikeroom volgt niet de boekjes, maar adviseert jou vanuit de praktijk.”
-Dilek Saruhan-Yildiz
SAB Satellite
“Voordat ik het wist zat ik, samen met de voormalige commercieel directeur van Ajax, te praten met Manchester United en kon ik naar de wereld cricketbond in Dubai”
-Tarek Ghobar
IcySolutions
“Voor de Shanghai Fashion Show regelden ze met één telefoontje sponsoring van I Amsterdam.”
-Liza Koifman
Ontfront fashion
“Suikeroom kijkt niet alleen naar het plan, maar ook naar de ondernemer en de rol van de onderneming in de maatschappij.”
-Sevim Bozdag
Kindercentrum MultiKids

Voor kleurrijke ondernemers

Succesvol ondernemen heeft geen kleur of genetische component. Succes is een kwestie van een goed idee, hard werken en talent. Suikeroom Durfkapitaal brengt kapitaal, kennis en ervaring naar ondernemers die aantonen dat succes niets te maken heeft met hoe je eruit ziet of waar je wieg stond. Juist daarom investeren wij in ondernemers met een kleurrijke achtergrond. Ondernemers die een gezond rendement willen maken, willen groeien, onderdeel willen zijn van een dynamische economie.

Groeiplannen realiseren

Ondernemen is vallen en opstaan. Je loopt tegen vragen en problemen op. Niet alleen als het gaat om financiële slagkracht. Soms is je netwerk niet toereikend om dingen snel gedaan te krijgen. Of je mist op bepaalde terreinen simpelweg de nodige ervaring. Een gezonde groei van je bedrijf begint met de kennis, de ervaring en de connecties van Suikeroom Durfkapitaal.